AKTIVITETER I OMRÅDET

Alle tomtene er tilknyttet preparert skiløypenett (Vaset-løypene) på ca 120 km. Løypenettet går inntil og gjennom våre områder, som er et av landets tidligste og mest snøsikre steder. Du finner oppdatert prepareringsinfo (via GPS) på www.skisporet.no/vaset. Vi tilbyr et fantastisk turterreng. Vaset er et av Norges mest spennende og attraktive friluftsområder med rike muligheter for varierte fotturer, sykling/terrengsykling, sportsfiske, roing, padling, ridning, kiteing, klatring og langrenn/alpint. Høyset Panorama Vaset ligger midt mellom alpindestinasjonene Beitostølen og Hemsedal, men Vaset har også et eget flott familievennlig alpinanlegg. Her finner du stor, allsidig butikk, koselige fjellrestauranter, høyfjellshotell, hestesenter og stor leirskole med aktivitetssenter.

SKI OG LØYPER

Høyset Panorama ligger midt i et eldorado av snø, med et rikelig utvalg av preparerte skiløyper rett utenfor hyttedøra. I hele vinterhalvåret kan vi tilby gode snøforhold, der du kan dyrke alt fra harde treningsøkter til påskekos med familien.

Sykkel

Vasetområdet er perfekt for deg som liker å sykle. Prøv det varierte terreget, eller ta med familien på en avslappende sykkeltur i de vakre omgivelsene. Hva med et minnerikt besøk på en av områdets mange støler?

Turer

Hvis du liker å gå tur, enten bortover eller oppover, er Valdres spekket av mange gode muligheter. Nyt utsikten fra en av de mange toppene i området med utsikt langt inn i de snøkledte fjellene i Jotunheimen, med mulighet for en god rast rundt hver sving.

175 SNØDAGER
SYKKELVEI Sykkel255 KM
PREPARERTE SKILØYPER 120 KM
SKIANLEGG INNENFOR 1 TIME KJØRING 8

Minneverdige naturopplevelser med hele familien

Nyt utsikt og skiløyper rett utenfor hyttedøren

Påskekos - slik det skal være

FINN INSPIRASJON MED TURAPP